Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش آخرین اقدامات صورت گرفته در راستای یکپارچه سازی سامانه های اطلاعاتی این وزارتخانه را تشریح کرد و از راه اندازی فاز اول پروژه یکپارچه سازی سامانه های دانش آموزی خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمود حبیبی با بیان اینکه سامانه سیدا، سامانه یکپارچه مدیریت ثبت اطلاعات و مشخصات فردی تا سوابق تحصیلی دانش آموزان می باشد،گفت: در فاز اول بخش ورود نمرات دانش آموزان در تمامی مقاطع ابتدایی ، دور اول متوسطه، دور دوم متوسطه، فنی و حرفه ای در انواع مدارس روزانه، شبانه، ایثارگران، غیر دولتی، شاهد و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. راه اندازی شده است .

محمود حبیبی ادامه داد: در این سامانه انواع فرمهای ریز نمرات دبیر در مقطع ابتدایی ( توصیفی )، دوره اول متوسطه ، دوره دوم متوسطه، فنی و حرفه ای و کاردانش ( دروس پودمانی ) و دروه های ترمی واحدی بزرگسالان و دیگر سیستم های آموزشی موجود وجود دارد .

وی همچنین به ویژگیهای مهم این سامانه را امکان تکمیل اطلاعات کلاس، دانش آموز، درس، ورود نمرات توسط دبیران اعلام کرد و گفت: در آینده تمامی سوابق دانش آموزان از اول ابتدایی تا دیپلم بصورت نسل دار ، تحت کد ملی آنها در سامانه سیدا تجمیع خواهند شد. با این کار امکان ایجاد کنترل های لازم برای مدیریت چرخه تولید، ثبت سوابق نمره ای دانش آموزان که بزرگترین دستاورد آن جلوگیری از جعل مدارک تحصیلی تا حد بسیار بالا است صورت می گیرد. تا کنون به دلیل محلی بودن سامانه ها در مدارس و مناطق امکان تعامل مناسب با سامانه های درون و برون سازمانی وجود نداشت اما با راه اندازی این سامانه تحت وب براحتی می توان با سامانه های دیگر ارتباط دیتایی برقرار کرد.

حبیبی در رابطه با برخی امکانات و قابلیتهای سامانه  سیدا افزود: ممکن است در اطلاعات به روز شده از سناد در تعریف دبیران در کلاس مشکلاتی داشته باشد که قابل ویرایش است. تعریف مشخصات پرسنلی غیر رسمی مدارس (در این بخش کدملی و کد پرسنلی یکی وارد می شود)، در این بخش می توان پرسنل حق التدریس، قراردادی، بازنشسته که در سامانه با کد پرسنلی شناخته نمی شوند را ثبت کرد. نکته مهم اینجاست که در تعریف اینگونه پرسنل حتما می بایست دقت زیادی در ورود صحیح کد ملی و پرسنلی انجام داد.

به گفته وی تعریف کاربران از سطح ستاد تا مدرسه با انواع نقشها و دسترسی ها قابل انجام است.

مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش به سوالات دیگر در خصوص سامانه پاسخ داد که در ادامه می آید:

 امکان ورود اطلاعات اولیه دانش آموزان و کلاسها و دبیران در سیدا وجود دارد یا نه؟

ـ در فاز اول سامانه سیدا که مختص ورود نمرات است امکان ثبت اطلاعات وجود ندارد و در حال حاضر اطلاعات اولیه این سامانه از جمله اطلاعات شناسنامه ای دانش آموزان و برنامه کلاسی از سامانه سناد با این سامانه منتقل می شود.

چرا برخی از اطلاعات دانش آموزان و یا کلاسها در سامانه سیدا وجود ندارد؟

ـ مقرر شده است تمامی انواع مدارس ثبت نام و کلاس بندی خود را در سناد انجام دهند. بررسیهای انجام شده نشان می دهد مدارس خصوصا بزرگسالان، فنی و حرفه ای و برخی مدارس دیگر فرآیند ثبت نام و کلاسبندی مدرسه خود را در سامانه سناد بطور ناقص انجام داده و یا انجام نداده اند. وقتی اطلاعاتی در سناد برای مدرسه ای وجود ندارد طبیعتا اطلاعاتی هم به سیدا منتقل نمی شود. تمامی مدارس می بایست حتما اطلاعات خود را در سناد کامل کنند.

عدم وجود اطلاعات برخی از مدارس در سامانه سیدا چیست؟

ـ تمامی اطلاعات واحدهای سازمانی در سامانه سیدا بروز شده است اما تعداد بسیار کمی از مدارس که تازه تاسیس شده اند و یا اطلاعات آنها در سامانه مشکل داشته یا برخی مدارس خارج از کشور بزودی اصلاح و در سامانه سیدا بروز می شوند.

اقدامات انجام شده در سامانه سیدا در خصوص فارغ التحصیلان دی ماه چیست؟

ـ در گذشته اطلاعات دانش آموزان فارغ التحصیل از سامانه های سناد و دانا به سامانه امین منتقل می شد. باراه اندازی سامانه سیدا و نظر به اینکه نمرات در این سامانه ثبت می شود، طبق هماهنگی بعمل آمده با مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی وزارت متبوع مقرر شد بلافاصله بعد از اتمام ثبت نمرات دی ماه دانش آموزان دی ماه و بزرگسالان نمرات دانش آ موزان به صورت متمرکز از سیدا به سامانه امین منتقل شود.

امکان چاپ کارنامه در سامانه چگونه است؟

ـ امکان چاپ کارنامه نیز در سامانه فعال شده و در دسترس مدیران مدارس است.

چرا  عکس برخی از دانش آموزان در سیدا وجود ندارد؟

ـ طی فرآیندی عکس دانش آموزانی که در سناد وارد شده بود در سیدا بروز رسانی و منتقل شده است، لذا چنانچه برای دانش آموزی در سیدا عکس وجود ندارد این امکان در سامانه سیدا قرارداده شده است تا مدیر یا معاون اجرایی مدرسه بتوانند عکس دانش آموزان را آپلود کنند.

آخرین وضعیت دانش آموزان منتقل شده در سیدا چگونه است؟

ـ چنانچه وضعیت انتقالی، جابجایی و مواردی از این قبیل در سناد صورت گرفته باشد با به روز آوری اطلاعات تغییرات در سیدا به روز می شوند.

نحوه بروز رسانی اطلاعات در سامانه سیدا در صورت اعمال تغییرات در مشخصات دانش آموزان و یا کلاسهاتوسط مدیر مدرسه  در سامانه به چه صورت انجام می شود؟

ـ در سامانه سیدا گزینه ای در کارتابل مدیر مدرسه با عنوان به روز آوری اطلاعات از سناد اضافه شده و چنانچه مدیر اطلاعاتی را در سناد ویرایش کند می تواند با انتخاب این گزینه آخرین اطلاعات دانش آموز کلاس را از سناد در سیدا به روز کند.

وضعیت دانش آموزان ترک تحصیل کرده و مواردی از این قبیل در سامانه سیدا را توضیح دهید؟

ـ اگر وضعیت دانش آموز در سناد تغییر کند با انجام به روز آوری این تغییرات در سیدا اصلاح می شود اما در سامانه سیدا نیز امکان ویرایش برخی از مشخصات دانش آموزان از جمله وضعیت دانش آموز وجود دارد. چنانچه وضعیت دانش آموز از طریق یکی از موارد بالا تغییر کند در لیست دبیر نیز وضعیت دانش آموز را نمایش می دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سامانه سیدا آموزش و پرورش پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی وضعیت دانش آموز سامانه سیدا دانش آموزان وجود ندارد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۹۵۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودآگاهی و شناخت اجتماعی برای هدایت تحصیلی نیاز است

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: خودآگاهی و شناخت اجتماعی دانش آموزان برای هدایت تحصیلی و انتخاب رشته نیاز است که بازدیدهای میدانی در این خصوص تاثیر مستقیم دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، سید احمدی بنی لوحی بعدازظهر امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در بازدید از تعدادی از مدارس تیران و کرون اظهارکرد: هدایت تحصیلی دانش آموزان پایه نهم و انتخاب رشته برای آینده شغلی آنان و سرمایه انسانی کشور حائز اهمیت است.

وی با بیان اینکه در هدایت تحصیلی و انتخاب رشته مولفه های شناخت، آینده نگری، علاقه مندی و توانمندی های فردی بسیار مهم است، افزود: خودآگاهی دانش آموز از استعداد فردی، علایق، توانایی علمی و جسمی خود برای انتخاب رشته و تعیین سرنوشت مهم است.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان شناخت اجتماعی و سیر توسعه کشور و اشتغال در جامعه را نیز مقوله ای مهم برای انتخاب رشته بیان کرد و یادآورشد: بدون بررسی آینده جامعه و فرصت‌ها انتخاب رشته سخت و با مشکل روبرو خواهد بود.

بنی لوحی با بیان اینکه سیاست نظام آموزشی هدایت تحصیلی ۵۰ درصد جمعیت دانش آموزی در هنرستان‌ها قرار گرفته، تصریح کرد: این آمار در سال تحصیلی فعلی در استان اصفهان بیش از ۴۷ درصد است که از میانگین کشوری هم بالاتر بوده ولی باید برای رسیدن به نقطه هدف کار کرد.

وی ادامه داد: تحصیل در هنرستان‌ها برای اشتغال و کارآفرینی و ارائه فرصت‌های درآمدی موثر بوده که دانش آموزان و خانواده‌ها به این موضوع پی برده و گرایش به این رشته ها نیز افزایش یافته است.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان به نقش هنرآموزان هنرستان‌ها در جذب دیگر دانش آموزان به این رشته‌ها اشاره کرد و گفت: بیان واقعیت‌ها و تصویر روشن از جذابیت‌های رشته های فنی امکان جذب افراد به رشته‌های فنی را فراهم می‌کند.

بنی لوحی تقویت زیرساخت های کارگاهی هنرستان‌ها را در این جریان مهم خواند و گفت: ۹۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تجهیز این مدارس در استان اصفهان برآورد شده که تامین هزینه‌های مواد مصرفی مهم است.

وی اضافه کرد: احداث هنرستان‌های جدید در کنار شهرک های صنعتی و سایت‌های کشاورزی برای تقویت امکانات و کار در محیط صنعتی واقعی جز سیاست‌ها قرار گرفته و این اقدام با مشارکت فعالان اقتصادی انجام می‌گیرد.

کد خبر 749538

دیگر خبرها

  • محتواهای کمک‌ آموزشی برای امتحانات نهایی موضوعیتی ندارد
  • افشای نمرات تحصیلی رائفی پور؛ نمره ۱۳ در درس توسعه اقتصادی
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • پاسخگویی به پرسش ‎های مشترکین در سامانه ملی انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات
  • وضعیت قرمز در مدارس با افت شدید تحصیلی؛ معدل دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • خودآگاهی و شناخت اجتماعی برای هدایت تحصیلی نیاز است
  • ببینید | فرصت چهار روزه پشت کنکوری‌ها برای مشاهده و چک سوابق تحصیلی
  • پرداخت ۵۰ میلیارد ریال کمک‌هزینه تحصیلی به دانش‌آموزان مددجوی سراوان
  • مدارس کانکسی در زنجان به حداقل ممکن رسیده است
  • صفر تا صد تأیید سوابق تحصیلی و ترمیم نمرات داوطلبان کنکور