Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی وزارت آموزش و پرورش گفت: کارنامه دانش آموزان از طریق سامانه "سیدا" صادر خواهد شد و نتایج ارزشیابی دانش آموزان توسط معلمان در سامانه مذکور درج می‌شود و پس از بررسی و تایید، کارنامه صادر می‌شود. این کارنامه توسط مدرسه و همچنین دانش آموزان قابل دریافت می‌باشد. خسرو ساکی، رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی وزارت آموزش و پرورش در خصوص بارگذاری نمرات در سایت سیدا، به میزان گفت: در راستای دستور مقام عالی وزارت مبنی بر یکپارچه سازی سامانه‌های نرم افزاری وزارت آموزش و پرورش، سامانه سیدا برای ثبت نتایج ارزشیابی نوبت/ نیمسال اول تمام دانش آموزان دوره‌های تحصیلی درسال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ با مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش راه اندازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی توضیح داد: در شرایطی که امسال امتحانات برگزار شد امکان حضور فیزیکی دانش‌آموزان به علت شیوع بیماری کرونا فراهم نبود، و ارزشیابی پیشرفت تحصیلی دانش آموزان، مطابق آیین نامه‌های مربوط دوره‌های تحصیلی ارزشیابی بصورت کامل در همه دوره‌ها مجازی برگزار شد.

رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: در سامانه سیدا نتایج و کارنامه صادر می‌شود که پس از تعریف کاربری برای مدیران و معلمان، نتایج ارزشیابی دانش آموزان توسط معلمان در سامانه مذکور درج می‌شود و پس از بررسی و تایید، کارنامه صادر خواهد شد. این کارنامه توسط مدرسه و همچنین دانش آموزان قابل دریافت می‌باشد.

ساکی ادامه داد: مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی با ارسال نامه‌ای، دستور وزیر آموزش و پرورش مبنی بر «یکپارچه سازی سامانه‌های نرم افزاری وزارت آموزش و پرورش» و همچنین راهنمای عملیاتی سامانه یکپارچه دانش آموزی http://sida.medu.ir را جهت اجرا به استان‌ها ابلاغ کرد.

وی اظهار کرد: با توجه به اینکه فاز اول سامانه یکپارچه دانش آموزی شامل ثبت نتایج ارزشیابی، اعلام نتیجه و ارائه کارنامه است، بنابراین برنامه ریزی باید به گونه‌ای باشد که نمرات دروس تمامی پایه‌ها در مدارس عادی، بزرگسالان و استثنایی در نوبت اول سال تحصیلی جاری، درسامانه مذکور درج و کارنامه دانش آموزان نیز صرفا در این سامانه صادر شود.

بیشتر بخوانید:
توضیحات آموزش و پرورش در مورد «سنجش پایانی دانش آموزان»
انتهای پیام/ برچسب ها: سنجش و پایش سامانه سیدا آموزش و پرورش

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سنجش و پایش سامانه سیدا آموزش و پرورش مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی وزارت آموزش و پرورش نتایج ارزشیابی دانش آموزان سامانه سیدا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۳۴۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس کانکسی در زنجان به حداقل ممکن رسیده است

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: هم‌اکنون مدارس کانکسی بالای ۱۰ دانش‌آموز در استان وجود ندارد و در واقع می‌توان گفت که تعداد این مدارس به حداقل ممکن رسیده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، علی اسماعیلی، امروز_ سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت- در نشست خبری با خبرنگاران با بیان اینکه در سال تحصیلی جاری ۲۲۷ هزار و ۳۴۵ دانش‌آموز از پیش‌دبستانی تا پایه دوازدهم مشغول به تحصیل هستند، اظهار کرد: ۱۴ هزار و ۵۹۵ همکار در زمینه تعلیم و تربیت استان مشارکت می‌کنند.

وی همچنین از برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش خبر داد و گفت: در سال‌جاری از طریق آزمون‌های استخدامی تعداد یک هزار و ۴۰۰ معلم جذب آموزش و پرورش استان می‌شوند که این تعداد استخدام در تاریخ آموزش و پرورش بی‌سابقه است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان در ادامه با اشاره به نامناسب بودن برخی مدارس استان گفت: این موضوع دلایل خاص خود را دارد، درحالی‌که در سال‌های گذشته اعتبارات خوبی برای تخریب مدارس نامناسب و بازسازی و بهینه‌سازی فضای آنها اختصاص پیدا کرد اما در عمل این اعتبارات محقق نشد.

وی با بیان اینکه اداره کل تجهیز و نوسازی مدارس استان سال گذشته ۲۱۸ کلاس درس را به آموزش و پروش استان تحویل داد، اظهار داشت: هم اکنون هیچ مدرسه‌ای به حال خود رها نشده است و بروز یک مشکل در مدرسه ای را نباید به همه مدارس تعمیم داد.

اسماعیلی با بیان اینکه با بیان اینکه پس از مدت‌ها مشکل تامین نیروی انسانی در رشته‌های فنی‌وحرفه ای استان رفع شد، افزود: برای سال تحصیلی جدید تامین ۱۴۰ نیروی انسانی در دستور کار قرار دارد.

وی با بیان اینکه با توجه به اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان، تعداد متقاضیان برای ورود به آموزش‌وپرورش از دستگاه‌های دیگر افزایش پیدا کرده است، اظهار داشت: تعداد ۱۰۰ نفر تقاضای خود را در این زمینه اعلام کردند که البته بر اساس مدرک تحصیلی و جدول شغلی بررسی می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان در خصوص مدارس کانکسی در استان، گفت:هم‌اکنون مدارس کانکسی بالای ۱۰ دانش‌آموز در استان وجود ندارد و در واقع می‌توان گفت که تعداد این مدارس به حداقل ممکن رسیده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همچنین در رابطه با پرداخت حق سرویس دانش‌آموزان مناطق محروم نیز افزود: طبق قانون ۵۰ درصد حق سرویس دانش‌آموزان مناطق محروم به عهده آموزش و پرورش است، اما در سال‌جاری بیشتر از این مقدار پرداخت می‌شود.

کد خبر 749408

دیگر خبرها

  • شرکت ۴۴هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی در چهارمحال وبختیاری
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • مشکل کمبود دبیر و آموزگار در سال تحصیلی جدید حل شد
  • افت شدید تحصیلی دانش آموزان در دولت رئیسی/ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • خودآگاهی و شناخت اجتماعی برای هدایت تحصیلی نیاز است
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول!
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول، غیرقانونی است
  • مدارس کانکسی در زنجان به حداقل ممکن رسیده است
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش‌آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • آئین اختتامیه جشنواره سفیران سلامت با تجلیل از فعالان سلامت