Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهنام بهاری معاون آموزشی واحد اردبیل در گفت‌‌‌‌و‌‌‌‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره سامانه سیدا و کاربرد آن گفت: سامانه سیدا یک سامانه آموزشی است. دانشجویان می‌‌‌توانند تمام کارهای آموزشی و دانشجویی خود را با وارد کردن کد ملی و شماره دانشجویی در این سامانه انجام دهند.

وی تشریح کرد: از جمله اموری که برای رفاه حال دانشجویان در این سامانه مشخص شده می‌‌‌توان به درخواست گواهی تحصیلی و اشتغال به تحصیل، امکانات خوابگاهی اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون آموزشی واحد اردبیل درباره تفاوت استفاده از سامانه سیدا در واحدهای مختلف اظهار کرد: نرم‌‌‌‌‌افزار سامانه سیدا، یکسان بوده اما نحوه بروزرسانی آن متفاوت است. برخی از واحدها از نسخه قدیمی استفاده می‌‌‌کنند و برخی دیگر از نسخه‌‌‌های جدیدتر که اگر یکسان‌‌‌سازی شود، شرایط بهتری در استفاده از این سامانه ایجاد می‌‌شود.

بهاری یادآور شد: سامانه سیدا در درون خود سیستم‌‌‌هایی دارد که قابل اضافه کردن است. در بخش تصفیه حساب دانشجویی هم که به صورت دستی انجام می‌‌‌شود قابلیت انجام این کار در سامانه سیدا فراهم است. به این ترتیب، دانشجو در همین سامانه کلیه کارهای تصفیه حساب را انجام می‌‌‌‌‌‌‌دهد که این بخش در سامانه تعیین شده اما هنوز فعال نشده است.

انتهای پیام/

188 / 188 معاون آموزشی واحد اردبیل بهنام بهاری سامانه سیدا

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۵۹۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین مهلت بارگذاری آثار برای جشنواره قلم ۱۵ خردادماه

حمید مهدیون مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره جشنواره سراسری نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی (قلم ۷) اظهار کرد: بارگذاری آثار در سامانه نشریات دانشجویی از یکم اردیبهشت ماه آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: نشریات تک شماره‌ای در جشنواره «قلم ۷» داوری نمی‌شوند

وی ادامه داد: دانشجویان و مدیران مسئول نشریات دانشگاه آزاد اسلامی تا ۱۵ خرداد ماه فرصت دارند، آثار خود را در سامانه نشریات بارگذاری کنند.

مهدوین با اشاره به داوری جشنواره نشریات دانشجویی قلم ۷ عنوان کرد: زمان داوری مقدماتی و نهایی از اول تیرماه تا ۱۵ مردادماه خواهد بود.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی درباره تعداد آثار بار گذاری شده در سامانه نشریات دانشجویی( قلم ۷) مطرح کرد: تا کنون حدود ۴۵۰ اثر در این سامانه بارگذاری شده است. همچنین تعداد نشریات شرکت کننده در بخش نشریات برتر حدود ۱۹۴ نشریه است.

وی اضافه کرد: تعداد آثار بار گذاری شده در بخش ویژه جشنواره نشریان قلم ۷ نیز حدود ۳ اثر است. البته متاسفانه تعداد آثار بارگذاری شده در بخش فضای مجازی؛ صفر است.

مهدیون نشریات منتشر شده در بازه زمانی ۱۰ دی ماه ۱۴۰۱ تا ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ می‌توانند در جشنواره قلم ۷ شرکت کنند. تعداد کل نشریات انتشار یافته در این بازه زمانی حدود ۵۴۷ نشریه است. البته این آمار شامل نشریات تک شماره‌ای نیز است که تعداد آنها ۲۱۴ است. همچنین تعداد شماره گان منتشر شده در بازه زمانی جشنواره؛ حدود ۱۴۱۲ شماره است.

انتهای پیام/

مریم شمسایی نیا کد خبر: 1228981 برچسب‌ها جشنواره نشریات دانشجویی قلم

دیگر خبرها

  • فراشبند همچنان صدر نشین ثبت بارش های بهاری
  • بارش باران و هوای مطبوع بهاری در بندرعباس + فیلم
  • پیش بینی باران بهاری برای امروز
  • کاهش ۶۰ درصدی مصرف ازن با بهره‌گیری از سامانه نانو حباب در فرایند تصفیه آب
  • رگبارهای بهاری میهمان پایان هفته آسمان مازندران است
  • باران بهاری میهمان استان قزوین می‌شود
  • اعتبار بن دانشجویی نمایشگاه کتاب افزایش پیدا کرد/ امضای قرارداد با شرکت پُست
  • دانشگاه محل تسویه حساب سیاسی نیست
  • توقف فعالیت ۲۸ واحد صنعتی متخلف در شهرک صنعتی اشتهارد
  • آخرین مهلت بارگذاری آثار برای جشنواره قلم ۱۵ خردادماه